Разработка платного шаблона Joomla

Gora Rocka 2020 – ODPOVEDANO

OBJAVLJENO 30. 04. 2020

Vlada Republike Slovenije je sporočila, da bo zaradi epidemije koronavirusa SARS-CoV-2, prepoved množičnih javnih dogodkov podaljšana, dokler ne bo na voljo ustreznega cepiva. Ker po napovedi znanstvenikov tega zagotovo še ne bo do konca letošnjega leta, organizatorji dobrodelnega festivala Gora Rocka nimamo druge izbire, kot da festival odpovemo.

V organizacijo letošnjega festivala smo prostovoljci že vložili veliko dela. Verjamemo, da ste vsi obiskovalci festivala, prav tako kot mi, globoko razočarani, ampak razmere v katerih smo se znašli od vseh nas zahtevajo odgovorno ravnanje. Varnost in zdravje vseh naših obiskovalcev in prostovoljcev, ki sodelujejo pri izvedbi festivala, je naša največja prioriteta.

Z vami pa moramo deliti še nekaj informacij:

Vstopnica za festival Gora Rocka 2020, je veljavna za izvedbo festivala v letu 2021

Če že imate svojo festivalsko vstopnico za letošnji festival in bi želeli obiskati festival Gora Rocka 2021, ne potrebujete ničesar drugega, kot da jo prinesete na vhod na prizorišče. Vaša letošnja vstopnica bo namreč veljavna tudi naslednje leto.

Vračilo kupnine za vstopnice

Organizatorji bomo vsem, ki se festivala v letu 2021 ne boste udeležili, vrnili kupnino za že kupljene vstopnice. Vstopnico zamenjate za denar tam kjer ste vstopnico kupili (Petrol, OMW, Pošta Slovenije …). V kolikor ste vstopnice kupili na Eventimovi spletni strani, prosimo kontaktirajte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Če pa ste vstopnico kupili na lanskem festivalu, nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vračilo kupnine za že kupljene vstopnice bomo omogočali do 31. 10. 2020.

Nagradne igre

Vsem, ki ste vstopnico pridobili preko nagradne igre, se nagrada prenese v leto 2021. Menjava vstopnice za denar ni mogoča.

Gora Rocka na netu

Organizatorji smo se odločili, da vas konec junija, kljub odpovedi festivala, ne bomo pustili popolnoma brez rocka. Zato pripravljamo posebno izvedbo Gore Rocka na spletu. Ta bo potekala od 25. do 27. 6. Več informacij sledi.

Gora Rocka 2021

Ideje za Goro Rocka 2021 se že zbirajo. Namignemo vam lahko, da je večina skupin, ki bi morala na festivalu nastopiti letos, že potrdila nastop v naslednjem letu. Več informacij bomo podali v naslednjih mesecih.

Podpri naš festival

Gora Rocka je dobrodelni rock festival, ki ga organizira in izvede 250 prostovoljcev. Ves izkupiček festivala organizatorji namenimo dobrodelnim organizacijam in društvom, ki skrbijo, da bo jutri svet lepši.

Odpoved festivala nas je vse precej prizadela. Zato bomo potrebovali vašo pomoč. Z nakupom majice si lahko zagotovite ekskluziven spomin na te čudne neponovljive čase, hkrati pa pomagate organizatorjem Gore Rocka. Prodajo majic začnemo v ponedeljek 4. 5. 2020.

Sponzorji

Podjetja in posamezniki, ki nam pomagajo pri izvedbi festivala. Hvala!

Medijski sponzorji

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

ŠD Šentviška Gora

Prapetno Brdo 17C
5283 Slap ob Idrijci
Slovenija

Matična številka: 1130030000
Davčna številka: SI22315993

Telefon

Vodja festivala:
Jernej Kenda: 041 498 172

Odnosi z javnostmi:
Nika Poljanšek: 064 142 860