Разработка платного шаблона Joomla

Razpis za neuveljavljene skupine - Gora Rocka 2020

OBJAVLJENO 03. 02. 2020

Špilaš rock in bi s svojim bendom rad nastopil na enem največjih odrov v Sloveniji?

Objavljamo razpis za neuveljavljene skupine, ki se bodo potegovale za nastop na festivalu  Gora Rocka 2020, ki bo potekal 25.6. – 28.6.2020.                                    

NAČIN PRIJAVE IN ROK:

PRIJAVA NAJ VSEBUJE:

  • Ime in kratek opis skupine,
  • Povezave do YouTube videoposnetkov (predvsem LIVE),
  • Fotografija skupine.
  • Telefonsko številko odgovorne osebe

Prijavite se lahko do vključno 22.2.2020. Poznejše prijave ne bodo upoštevane. Prijavijo se lahko skupine ki igrajo rock in vse podzvrsti, ki so se razvile iz rocka (hard rock, punk, metal,  …)
Vse zainteresirane skupine vabimo, da se prijavite na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTOPEK IZBIRE:

V finale napredujejo skupine z največjim številom točk zbranih z dvema neodvisnima in med seboj enakovrednima ocenjevanjema, in sicer:

  • Glas facebook-a (1/2)

Gora Rocka bo na svojem Facebook profilu objavila imena in promocijsko sliko vseh prijavljenih skupin. Tista skupina, ki zbere največ »lajkov« na objavljeni sliki organizatorja, bo dobila največje število točk (odvisno od števila prijav), skupina z najmanj »lajki« pa najmanjše število točk (1 točka). Lajkanje za polfinale bo odprto od 28. februarja, do 15. marca 2020.

  • Komisija organizatorja (1/2)

Strokovna komisija, ki je sestavljena iz predstavnika organizatorja Gora Rocka, ter znana oseba iz slovenske glasbene scene bo med vsemi prijavljenimi skupinami ocenjevala na podlagi poslanega materiala. Skupina z najvišjo oceno bo dobila največje število točk (odvisno od števila prijav), skupina z najnižjo oceno pa najmanjše število točk (1 točka).

Skupine s skupno največ glasovi, se bodo uvrstile na festival Gora Rocka, kjer bodo nastopili na glavnem odru festivala. Prejeli bodo tudi 100 evrov honorarja, ki jih bo organizator predložil na festivalski kartici. Izbrane skupine bodo igrale na ozvočenje in backline organizatorja ter po časovnici, ki jim bo dodeljena.

Organizator bo zmagovalne skupine razglasil do 29. marca 2020.

Sponzorji

Podjetja in posamezniki, ki nam pomagajo pri izvedbi festivala. Hvala!

Medijski sponzorji

Kontakt

Pokličite nas, pišite nam. Stopite v stik z nami.

ŠD Šentviška Gora

Prapetno Brdo 17C
5283 Slap ob Idrijci
Slovenija

Matična številka: 1130030000
Davčna številka: SI22315993

Telefon

Vodja festivala:
Jernej Kenda: 041 498 172

Odnosi z javnostmi:
Nika Poljanšek: 064 142 860